Nice to meet you!

 

Ik ben Rianne Toussaint en ben eigenaar van o.a. IbizaDances.com (Beleven, wonen en ondernemen op Ibiza) AllSaint.nl (Marketing en social media voor ondernemers met lef!) en BusinessandBubbles.com (Alles over ondernemen met een vleugje humor) kortom ik verveel me eigenlijk nooit.

Samen met  Cilla is daar natuurlijk ook nog dit festival bijgekomen, waar ik onder andere de marketing, social media, organisatie en sponsoring voor doe. Door dat maffe pirateneiland Ibiza hebben wij elkaar leren kennen en is dit idee ontstaan.  En dan vooral de combinatie van Ibiza (house) en Woodstock (lovebands).

Ik zie natuurlijk allemaal bizar toffe outfits voor me. Be crazy, be weird, be whoever you are, but have fun! Zie ik jou 19 mei?

 


 

Mijn naam is Cilla Verbeek, al 25 zelfstandig ondernemer oa bladmanager  Ibiza Magazine, oprichtster IMBC Businessclub en meer dan 25 jaar werkzaam in de evenementen- en beveiligingsbranche.

 

Mijn passie is verbinden zowel zakelijk als prive. Dit gecombineerd met de ruime ervaring in de events maakt het bijzonder leuk dit Ibiza Dances Festival te organiseren samen met mijn Rianne!

 

De real Burning Man staat nog op mijn bucketlist maar in aanloop naar deze trip organiseren we in Nederland alvast een super vet festival: 19 mei. Join us.
Peace, love & music, ibiza, Woodstock, dj's, bands met een vleugje burning man.